Ellas/PhotoArtProject

Ellas/PhotoArtProject

8 mars, 2011

Ambasada e Spanjës në Shqipëri, organizoi Ellas PhotoArtProject, një konkurs fotografik që synon të nxisë, njohë, përhapë kreativitetin si dhe për të festuar dhe për të mbështetur Ditën e Gruas në Shqipëri. Veprat e pranuara u botuan në blogun spanjoll Veprim Kulturor në Shqipëri: http: //culturaespanolaalbania.wordpress.com/, si edhe në faqen në Facebook, ku përdoruesit e internetit mund të votonin për fotot. 25 më të votuarit morën pjesë në këtë ekspozitë.

 

 

Edlira DANAJ, Vetëmia është për askënd, 2011

print në letër, 30 cm x 40 cm

 

Sergio VARAS, Gruaja e tokës, 2011

print në letër, 30 cm x 40 cm