PEZULL | Rosella Pellicciotti & Fjorald Doci në dialog me Stefano Romano

PEZULL | Rosella Pellicciotti & Fjorald Doci në dialog me Stefano Romano

PEZULL Puna e Rosella Pellicciotti, e koreografuar me Fjorald Doci, është një reflektim mbi idenë e pritjes që trupëzon një...
Read More
ARKEOLOGJI VOKALE | Irma Libohova në dialog me Endri Dani dhe Mikaela Minga

ARKEOLOGJI VOKALE | Irma Libohova në dialog me Endri Dani dhe Mikaela Minga

ARKEOLOGJI VOKALE Qendra Zeta — 16 Shkurt, ora 18:00 Artisti pamor Endri Dani, kohëzgjatjen e “Rezidencë në Vendndodhje” nga T.I.C.A,...
Read More
Pendulum|Dërgimet Kulturore nga Shqipëria|In & Out Of Octopodi|Episodi i parë|Lori Lako

Pendulum|Dërgimet Kulturore nga Shqipëria|In & Out Of Octopodi|Episodi i parë|Lori Lako

Pendulum, Dërgimet Kulturore nga Shqipëria, është një podcast i ri, i krijuar nga një grup artistësh, shkrimtarësh, mendimtarësh dhe krijuesish,...
Read More
FONDI I NDIHMËS I PCF PËR PROGRAMIN E ARTISTËVE NË REZIDENCË TË T.I.C.A.

FONDI I NDIHMËS I PCF PËR PROGRAMIN E ARTISTËVE NË REZIDENCË TË T.I.C.A.

Për të përballuar situatën e vështirë të krijuar në sektorin e kulturës nga përhapja e virusit Covid-19, Prince Claus Fund...
Read More