FIJE PËR FIJE | Armando Lulaj, Endri Dani, Lori Lako, Matilda Odobashi, Pleurad Xhafa, Redina Qose

FIJE PËR FIJE

me Armando Lulajn, Endri Danin, Lori Lakon, Matilda Odobashin, Pleurad Xhafën dhe Redina Qosen.

6 artistë bashkëkohorë përgjatë projektit “fije për fije” do të zëvendësojnë studiot e tyre me punishte artizanësh që bëjnë qilima popullore në treva të ndryshme shqiptare. Ky projekt fokusohet në debatin e vjetër mbi artin dhe zanatin duke krijuar një dialog të ngushtë mes dy sferave kulturore.

Ky projekt mbështetet nga Ministria Shqiptare e Kulturës.