Çmimi ARDHJE

ARDHJA_2016

T.I.C.A. – Instituti i Artit Bashkëkohor, Tiranë organizoi Çmimin ARDHJE 2016. Kuratorët, Helidon Gjergjin dhe Stefano Romano zgjodhën artistët finalistë për në ekspozitën për Çmimin e Artistëve të Rinj – […]

ARDHJE 2009

ARDHJE 2009 Kuratorë: Zef Paci, Stefano Romano 29 Shtator – 20 Tetor Artistët: ALDI ZGJANI, BLERTA KAMBO, ENKELEJD ZONJA, GEDMOND LUSHKA, LEK GJELOSHI, LUÇJAN BEDENI, NERTILA PERE, SUELA QOSHJA, YLLKA […]