Arkivi i Hapur

Në mbyllje të këti viti sfidues Qendra Zeta, duke ndjekur programin e institucionit qendror të artit në Shqipëri (GKA), ekspozon për herë të parë arkiven e saj të përbërë me artist bashkëkohor Shqiptar, aktiv gjatë periudhës 2000-2020, për ti dhënë një mundësi publikut artdashës të shoh nga afër vepra të artisteve, të cilët kanë ekspozuar në hapësirën tonë ndër vite dhe kanë dhuruar edhe një vepër në shenjë gjeneroziteti për Qendrën.

Ekspozita Arkivi i Hapur përfshin punët e artistëve:

Albana Shoshi, Aldi Zgjani, Ali Oseku, Alketa Ramaj, Anila Shapalaku, Blerina Muça, Blerta Hoçia, Dritan Hyska, Edison Çeraj, Enkelejd Zonja, Eros Dibra, Fani Zguro, Gentian Shkurti, Idlir Koka, Ilir Kaso, Ledia Kostandini, Leke Tasi, Leonard Qylafi, Lumturi Blloshmi, Matilda Odobashi, Merita Selimi, Olson Lamaj, Remijon Pronja, Shpëtim Kërçova, Stefano Romano, Yllka Gjollesha.

Arkiva do të qëndroje e hapur duke filluar nga data 15 dhjetor deri në fund të muajit shkurt.

Foto: Gentian Shkurti, Conform, 2015