Oslo Photo Art School | FRAMING THE SILENCE

FRAMING THE SILENCE

Ekpozitë Fotografike
17 Prill – 3 Maj, 2015

Në kuadrin e Shkollës së Artit dhe Fotografisë së Oslos në Tiranë dhe
në bashkëpunim me Ambasadën e Norvegjisë në Prishtinë.

Artistët: MARTHE BYGDNES, THYRA DEDENROTH DRAGSETH,
KARIN KRISTINE GAULIN, ANNE T HAUGEN, TORBJØRN HAVN,
ANNIELA ØYE HEGNAR, TIM HØIBJERG, ÅSNE KUMMENEJE
MELLEM, BJØRNAR SIRA, JULIE ANETT SPANGEBU, MARTHE THU,
ANNA VINDEDAL, STINE RAASTAD, AMANDA MALMBEKK, INGVILD
TJESSEM, KRISTINE GLIMSDAL, MARIUS ERIKSEN, MATHILDE
SERVAN.
Pjesë e ekspozitës ishte biseda me Prof. Stefan Çapalikun: “Mbi
çensurën në art”.

 

 

 

 

 

Kristine Glimsdal, 25 x 35 cm, print në letër

 

 

Foto from the opening