Salzburg në Botë “Solli me vete”

Ekspozita: Salzburg në Botë “Solli me vete”

27 Maj 2014

Kurator: Alket Frashëri

Artistët: THOMAS BAUMANN, FRANZ BERGMÜLLER, REINHOLD BIDNER, DANIEL DOMIG, HELGA GASSER, ELISABETH GRÜBL, JULIE HAYWARD, ANJA HITZENBERGER, CHRISTA KEMPF, DANIEL LEIDENFROST, BARBARA MUSIL, HANS POLLHAMMER, KONRAD RAINER, BERNHARD RESCH, MISCHA RESKA, PATRICK SCHAUDY, HERMAN SEIDL, ËOLFGANG SEIERL, ANNELIES SENFTER, KARLA SPILUTTINI.

Ekspozita “Solli me vete” përfshiu 21 artistë nga Salzburgu që kontribuan me vepra arti të krijuara jashtë vendit, apo të frymëzuara nga vizita në vende të tjera. Këto rezultate të rezidencave udhëtuan me ekspozitën, duke u shfaqur në vendet ku ato janë krijuar dhe jo vetëm.

Ekspozita u mbështet nga Ambasada Austriake në Tiranë, Raiffeisen Bank dhe forume kulturore.Me nxënësit e shkollës Jordan Misja, Tirane dhe profesorin Genti Gjikopulli