Kosta KOÇI | Fix You

Ekspozita: “Fix You”

Artisti: KOSTA KOÇI

16 Prill, 2014

Ekspozita “Fix You” e merr titullin nga materialet e ndërtimit si hekuri, çimentoja, pllakat majolike, etj, të cilat artisti i ka përdorur për të rregulluar studion e tij dhe hapësirën përreth. Pllakat e dyshemesë dhe muri me pllaka mozaik kanë ndikuar njëra-tjetrën, hap pas hapi. Materialet me ngjyra që mbulojnë objektet, fillimisht në formë dekorimi për t’i lënë më pas vendin, si një lojë, krijimit të veprave të reja, që janë pjesë e ekspozitës