GJERGJ PALI |Udhëtimi

Ekspozita: “Udhëtimi”

Artist: GJERGJ PALI

Dhjetor 2013

“Udhëtimi” është një cikël pikturash që lëviz nga imazhet muzikore tek kompozimet magjike, nga përvoja e kaluar artistit tek jeta e tij e përditshme, plot ngjyra e forma.

Gjergj Pali u arratis nga Shqipëria për në SHBA, në vitin 1988, për të patur liri nga regjimi komunist i asaj kohe. Ai jeton dhe punon në qytetin e New York ut.

Blue Music 58, 102 x 127 cm, vaj dhe collage në kanavacë, 2013