Romeo & Juliet – Një version i komunitetit Roma dhe Egjiptian

Prodhim teatri dhe filmi

“Romeo & Xhulieta – Një version i komunitetit Roma dhe Egjiptian shqiptar”

Regjisor – Stefan Çapaliku

Filmi përshkruan procesin e prodhimit të teatrit “Romeo dhe Xhulieta” me anëtarët e këtyre komuniteteve në qytetin e Shkodrës dhe reagimet e tyre.

Filmi është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë me bashkëpunimin e Teatrit “Migjeni”, Shkodër dhe The Door–Shqipëri.