PUNË NË LETËR

PUNË NË LETËR

Kurator: Alketa Kurrizo

15 Dhjetor 2011 – 15 Janar, 2012

Artistët: ALBANA SHOSHI, ANILA SHAPALAKU, EDMOND GJIKOPULLI, EDMOND PAPATHIMIU, MERITA SELIMI, SHPËTIM KËRÇOVA, YLLKA GJOLLESHA.

Artistët paraqesin vizatimet e tyre në ciklin “biseda të heshtura” si reflektime personale në vizatime dhe shkrime. Në mënyrë të veçantë duke iu referuar librit të Leonardo Da Vinçi: “Mendime mbi universin” – vizatimi është një gjuhë, e cila mund të bëjë, që ju të arrini rezultate të rëndësishme.