Hapësira Ime

“Hapësira Ime”

Artistë të huaj: KATHARINA GAENSSLER, ROBERT KARL, BEATRICE
MINDA, ANDREAS GOX / HANNES WANDERER

Artistë shqiptarë: SILVA AGOSTINI, NIKOLIN BUJARI, SHPËTIM
KËRÇOVA, LEDIA KOSTANDINI, DRITAN MESAREJA, ARDI MULLA,
VIOLANA MURATAJ, HELDI PEMA, LEONARD QYLAFI, IRGIN SENA,
SYABHIT SHKRELI, GENTIAN SHKURTI

Kuratorë: Julie August dhe Adela Demetja
25 korrik – 10 gusht 2008
Ekspozita fotografike “Hapësira ime” u zhvillua njëkohësisht në dy
vende të ndryshme: në galerinë FAP, ku u ekspozuan veprat e artistëve
shqiptarë dhe në Zeta Galeri, ku u ekspozuan punët e artistëve
gjermanë.
Po ashtu, në nëntor të vitit 2008, të dyja ekspozitat ishin pjesë e “
muajit të fotografisë Europiane” në Berlin, në “Haus am Lutzowplatz”
dhe në “galerinë 18”.

Eventet u mbështetën nga Ambasada Gjermane, Istituti Goethe, Shoqata Robert Schwartz , FAP galeri, Academia e Artit, Tiranë) Galeria 18 , Berlin dhe Zeta Gallery, Tiranë

 

Lini një Përgjigje