Punëtori_ karikaturat politike

Ekspozita: Workshop i karikaturave politike
23 qershor 2008
Artistë: RENATO ALIÇKOLLI, VIGAN KADA, ARJETA KASEMI, JETMIR
LUBONJA, MARIN MARIKA, ERMAL MBRAKULLI, EDON MUHAXHERI,
EDISON MUSTAFAJ.
Ky workshop u zhvillua në Tiranë nën drejtimin e karikaturistit të njohur
gjerman Heiko Sakuraj dhe me pjesëmarrjen e tetë artistëve të rinj nga
Shqipëria dhe Kosova. Aktiviteti u financua nga Pakti i Stabilitetit për
Evropën Juglindore, përmes Ambasadës Gjermane në Shqipëri, dhe u
organizua nga Fondacioni Gjermano-Shqiptar “Robert Schwartz.”

Lini një Përgjigje