Workshop of the political cartoons

Exhibition: Workshop of the political cartoons
23 June 2008
Artists: RENATO ALIÇKOLLI, VIGAN KADA, ARJETA KASEMI, JETMIR
LUBONJA, MARIN MARIKA, ERMAL MBRAKULLI, EDON MUHAXHERI,
EDISON MUSTAFAJ
‘The workshop of the political cartoons”was held in Triana under the
direction of the well-known German cartoonist Heiko Sakuraj and the
participation of eight young artists from Albania and Kosovo. This
workshop was financed by the Stability Pact for South Eastern Europe
through the German Embassy in Albania, and it was organized by the
German-Albanian Foundation “Robert Schwartz”.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ekspozita: Workshop i karikaturave politike
23 qershor 2008
Artistë: RENATO ALIÇKOLLI, VIGAN KADA, ARJETA KASEMI, JETMIR
LUBONJA, MARIN MARIKA, ERMAL MBRAKULLI, EDON MUHAXHERI,
EDISON MUSTAFAJ.
Ky workshop u zhvillua në Tiranë nën drejtimin e karikaturistit të njohur
gjerman Heiko Sakuraj dhe me pjesëmarrjen e tetë artistëve të rinj nga
Shqipëria dhe Kosova. Aktiviteti u financua nga Pakti i Stabilitetit për
Evropën Juglindore, përmes Ambasadës Gjermane në Shqipëri, dhe u
organizua nga Fondacioni Gjermano-Shqiptar “Robert Schwartz.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *