PAVLENSKI: JETË E ZHVESHUR

PAVLENSKI: JETË E ZHVESHUR

E premte, 21 dhjetor 2018 në orën 18:30 PAVLENSKI: JETË E LAKURIQ Regjisor Darya Khrenova Federata Ruse / Letonia, 2016, 71 min. Gjuha: Rusisht
Read More
Lek M. Gjeloshi | N’JERM

Lek M. Gjeloshi | N’JERM

Lek M. GJELOSHI N'JERM 14 dhjetor 2018 – 10 janar 2019 Ekspozita paraqet një cikël me fotografi të shkëputura nga një grumbull negativësh
Read More
DITA E ÇLIRIMIT

DITA E ÇLIRIMIT

I GJITHË ARTI ËSHTË PROPAGANDË... (GEORGE ORWELL) ...DHE E GJITHË PROPAGANDA ËSHTË ART (LAIBACH) E SHTUNË, 1 DHJETOR, 2018.  NË ORËN 18:30 ZETA -
Read More
Idlir Koka | SHFAQJET

Idlir Koka | SHFAQJET

SHFAQJET Idlir Koka 15 – 28 Nëntor 2018 Hapja e ekspozitës: E enjte, 15 Nëntor, 19:00   Në galerinë Zeta do të hapet ekspozita vetjake
Read More