Idlir Koka | SHFAQJET

Idlir Koka | SHFAQJET

SHFAQJET Idlir Koka 15 – 28 Nëntor 2018 Hapja e ekspozitës: E enjte, 15 Nëntor, 19:00   Në galerinë Zeta do të hapet ekspozita vetjake
Read More
Sead Kazanxhiu | NË OXHAKUN TIM

Sead Kazanxhiu | NË OXHAKUN TIM

Një histori vizuale për nderimin e shpirtrave stërgjyshorë dhe ekzistencën e tyre të vazhdueshme në kujtesën e një shtëpie që
Read More
An Paenhuysen | SI MUND TË SHKRUAJ MBI ARTIN BASHKËKOHOR?

An Paenhuysen | SI MUND TË SHKRUAJ MBI ARTIN BASHKËKOHOR?

Tetori Gjerman 2018 E SHTUNË, 27 TETOR 2018 11:00 - 17:00 An Paenhuysen SI MUND TË SHKRUAJ MBI ARTIN BASHKËKOHOR?   Kritika e artit nuk
Read More
Wolfgang Müller | DORISI VDEKJEPRURËSE

Wolfgang Müller | DORISI VDEKJEPRURËSE

Tetori Gjerman 2018 E PREMTE, 26 TETOR 2018 20:00 - 23:00 Wolfgang Müller DORISI VDEKJEPRURËSE - UN-MUSICAL, NO-MUSICAL DHE EXTRA-MUSICAL   Në librin e tij “Subkultura
Read More