Ekspozita Personale

Ekspozita: “Ekzaltimi” Artist: ALBANA SHOSHI 24 Nëntor – 30 Dhjetor 2010 Albana Shoshi krijon tablo realiste. Ajo ka zgjedhur subjektet që portretizojnë natyrën e vërtetë të kohës në të cilën jetojmë. […]

Albana SHOSHI

Ekzaltimi 24 nentor – 3 dhjetor, 2010 Albana Shoshi krijon tablo realiste. Ajo ka zgjedhur subjektet që portretizojnë natyrën e vërtetë të kohës në të cilën jetojmë. Me stilin dhe […]