Ekspozita | Flashback

Flashback

Me artistët: Anduela Aliko, Denis Golgota, Ergys Vela, Viktoria Nikolla, Zeni Alia.

Ekspozita | Flashback , u zhvilluar në kuadër të programit që Qendra Zeta ofron si mbështetje për artistët e rinj, nën kujdesin e Edison Çeraj, kurator dhe profesor në Universitetin e Arteve, Tiranë.

12 – 25 Shkurt, 2020

Zeni Alia, Good Luck, Installation, 2020