Kosta Koçi_Premium Quality

18 prill /April- 20 maj /May, 2016

 

Kosta Koçi 

Ka lindur në Tiranë në vitin 1963.  Në vitin 1982, mbaron studimet për skulpturë/qeramikë, në  liceun Jordan Misja, Tiranë. Ai është artist që punon në gjininë e pikturës dhe sculptures; është ekspozuar në hapësira të ndryshme brenda dhe jashtë vendit si: 2016 – Premium Quality, Zeta Galeri; 2015 – Timeless Celebration, Zeta Galeri; Parallel Vienna Fair;  2014 – Fix You; 2012 – Supermarket Art Fair, Stockholm, Suedi; 2009 – People & Time, Galeria Zeta,Tiranë & galeria Xhema, Vlorë; 2010 – Galeria e Qytetit, Mantova, Itali; 1996 – Galeria Kombëtare, Tiranë; 1995 – Galeria Academius, Athinë, Greqi; 1993 – Galeria e Qytetit, Paderborn, Gjermani; 1988 punon në studion e animacionit në Kinostudio,  për filmin vizatimor “ Gjethja”.

Jeton e punon si artist i lirë, me studio në Tiranë, Athinë dhe Mantova.

 

 

 

 

 

Lini një Përgjigje