Jutta BENZENBERG

Me të shkuarën Përpara 

11 janar, 2011

Jutta i kap njerëzit në betejat e jetës së tyre të përditshme, por kjo nuk është e gjitha. Personazhet në këto fotografi mund të jenë të lidhur me të kaluarën, por ata kanë botën e tyre të brendëshme, të cilat fotografitë i nxjerrin në sipërfaqe. Ata nuk i fshehin sekretet e tyre dhe në të vërtetë ata duket se i kërkojnë fotografes të sajat.

Aktiviteti u mbështet nga Zyra Zvicerane për Bashkëpunim, Shqipëri.