Ellas/PhotoArtProject

Ellas/PhotoArtProject 8 mars, 2011 Ambasada e Spanjës në Shqipëri, organizoi Ellas PhotoArtProject, një konkurs fotografik që synon të nxisë, njohë, përhapë kreativitetin si dhe për të festuar dhe për të […]